top of page
SinfLogoCleanWhite.png

Bli stödmedlem

Genom att bli stödmedlem hjälper du oss i vår fortsatta önskan att skapa intressanta musikaliska upplevelser för alla i Malmö med omnejd. Orkestern ger möjlighet för duktiga amatörer och 

Ett stödmedlemskap kostar 300 kronor per år och vi välkomnar alla. Du är kanske tidigare medlem, musiker, anhörig eller bara intresserad av oss och vår musik. Som stödmedlem får du 50% rabatt på din biljett till konserter som vi själva arrangerar.

Gör så här

  • Sätt in 300 kronor på Malmö Sinfoniettas plusgirokonto nr 530922-4

  • Skicka ditt namn och adress till oss genom att mejla till : Sinfoniettans styrelse
     

Sponsra Malmö Sinfonietta

Varje år gör Malmö Sinfonietta tre till fyra större produktioner. Vi samarbetar ofta med lokala körer, något som uppskattas av vår publik. 

Verksamheten är helt beroende av ideella krafter, sponsring samt av ersättning för specifika engagemang. Vi hoppas att du också vill stödja oss i vår strävan att sprida vacker och spännande musik för alla åldrar. Vi är öppna för de flesta former av sponsring.

Här några olika förslag:

·       Önskar du levande musik till något event i ditt företag. Då kan olika mindre ensembler från symfoniorkestern ställa upp. För detta tycker vi att 15 000 kr är en lämplig ersättning om konserten sker inom rimligt avstånd från Malmö.

·       Vi spelar också gärna med hela orkestern. Då behöver vi minst 25 000 kronor för ett framträdande

dande

Skriv till vår sponsoransvariga för ytterligare detaljer: Sinfoniettans styrelse

 

Sponsorer

Statens Kulturråd

Konsertbidrag 2022 - 2023

Craafordska stiftelsen


 

bottom of page